Esports-vedonvälittäjät hyväksyvät Money Transfer

Sanaa rahansiirto käytetään yleisesti viittaamaan pankkisiirtoihin. Termi voi vaihdella pelaajien sijainnin mukaan. Menettelytapa on kuitenkin lähes aina sama kaikissa tapauksissa. Vedonlyöntitili tarjoaa käyttäjille heidän pankkitilinsä tiedot. Sen jälkeen pelaajat käyttävät näitä tietoja tallettaakseen varoja suoraan tileilleen.

Nostoa tehtäessä tilanne on päinvastoin. Rahansiirrot suoritetaan joko yhden rahoituslaitoksen sisällä tai useiden alustojen välillä. Pankkihenkilöstö ei yleensä puutu asiaan. Yleisin perustelu pankkisiirtojen käytölle eSports-vedonlyöntitileillä on, että ne ovat turvallisempia, koska ne lähetetään suoraan pankkitililtä toiselle.

Onko rahansiirto suosittu?

Onko rahansiirto suosittu?

Maksutapa on laajalle levinnyt, ja monet pelaajat nauttivat sen käytöstä. Pankit suojaavat näitä tapahtumia varmistaakseen, että käyttäjien tiedot ja rahat ovat turvassa. Pankkisiirrot ovat suosittuja kaikentyyppisissä maksuissa, koska ne eivät vaadi erityisiä tilejä tai erikoislaitteiden tai maksulaitteiden käyttöä. Tämä on yksi suosituimmista ja helpoimmista tavoista maksaa uhkapelaamisesta, erityisesti eSports-vedonlyönnistä.

SWIFT hoitaa suurimman osan kansainvälisistä rahansiirtomaksuista. Osuuskunnan perustivat vuonna 1974 seitsemän kansainvälistä pankkia, jotka toimivat maailmanlaajuisesti. Tämä tekee rahansiirrosta yhden vanhimmista maksutavat.

Tarjotut maksuvaihtoehdot

Sähköiset varojen siirrot, kattotermi, joka kattaa pankkikorttipohjaiset maksut, ovat yleisin rahansiirtomuoto. Pankkisiirtoa, joka on kansainvälinen pikasiirto pankkien välillä, voitaisiin myös käyttää. Giro tarjoaa suoran talletuksen, kun taas toinen vaihtoehto antaa pelaajille mahdollisuuden lähettää rahaa postitse tai maksumääräyksellä. Ihmiset, jotka hallitsevat rahojaan eSports-vedonlyönnissä, voivat käyttää pankkisiirtoja, jotka ovat kohtuullisen turvallinen tapa.

Pankkisiirrot hyväksytään talletusmenetelmänä online-vedonlyöntitilitapahtumiin useimmissa maissa, joissa se sallitaan. Laajan pankkiverkoston ansiosta se on laajalle levinnyt eurooppalaiset maat ja Yhdysvallat.

Onko rahansiirto suosittu?
Kuinka tehdä talletus rahansiirrolla

Kuinka tehdä talletus rahansiirrolla

Yksi yksinkertaisimmista tavoista, joilla pelaajat voivat suorittaa pankkimaksuja mistä tahansa pankista, on suorittaa tapahtuma paikalliselta konttoriltaan. Pelaajat voivat tehdä sen myös puhelimitse. Yleisin tapa on kuitenkin tehdä suora pankkisiirto omalta verkkopankkitililtä.

Pelaajien tulee valita "talletus" online-vedonlyöntitilinsä kassaosasta. Täytä pyydetyt pankkitiedot ja summa, jonka he haluavat siirtää. Vedonlyöntitili voi asettaa vähimmäistalletusvaatimuksen.

Lopuksi pelaajien on suoritettava kaikki pankin edellyttämät turvatarkastukset. Vahvistuksen jälkeen pelaajan tarvitsee vain odottaa varojen saapumista ja aloittaa pelaaminen. On mahdollista, että tämä kestää muutaman työpäivän.

Suora talletus rahansiirrolla

Pelaajat voivat joko ladata sovelluksen tai pelata verkkopohjaisella versiolla tehdäkseen suoria talletuksia rahansiirroilla. Nämä ovat kätevimmät vaihtoehdot. Verkkopankkipalveluiden, erityisesti pankkisovellusten, hyödyntäminen varmistaa, että pankkisiirtotapahtumat suoritetaan sekunneissa.

Siirtomaksut vaihtelevat pankkikohtaisesti siirrettävän summan mukaan. Verkkopankkisiirroilla ei ole talletus- tai kotiutusrajoja. Jonkin verran online-eSports-vedonlyöntisivustotkuitenkin, on erilaisia rajoituksia sille, kuinka paljon rahaa pelaajat voivat tallettaa ja nostaa käyttämällä verkkopankkisiirtoja.

Kuinka tehdä talletus rahansiirrolla
Kuinka tehdä kotiuttaminen rahansiirrolla

Kuinka tehdä kotiuttaminen rahansiirrolla

Rahan nostaminen eSports-vedonlyöntitililtä ei ole vaikeaa. Pelaajan tarvitsee vain varmistaa, että hän noudattaa kaikkia pelisivuston sääntöjä. Niihin voi sisältyä vähimmäissumma, joka vaaditaan vedonlyöntitilin pitämiseen aktiivisena, ja enimmäissumma.

Pelaajien tulee kirjautua sisään vedonvälittäjän tililleen ja valita "nosto" vedonlyöntitilin kassalla. Sitten sinun tulee valita nostotavaksi pankkisiirto ja syöttää nostettava summa. Pelaajaa voidaan pyytää valitsemaan tietty pankki, johon hän haluaa kotiuttaa voittonsa. Napsauta Nosto-painiketta summan vahvistamisen jälkeen. Vedonlyöntitili ilmoittaa asiakkaalle tapahtuman käsittelyn jälkeen ja joutuu odottamaan muutaman päivän ennen kuin rahat tulevat pankkitilille.

Kotiutusrajoitukset eivät ole yleisiä rahansiirroissa. Pelaajat voivat nostaa voittonsa milloin tahansa, jopa puhelimillaan. Käsittelyajat voivat kuitenkin vaihdella määrästä riippuen. Kotiutukset voivat kestää kolmesta seitsemään päivään. Jos vedonlyöntitilillä on ongelmia pelaajan tilin varmentamisessa tai nostokyvyn määrittämisessä, se voi kestää viikon tai jopa kaksi viikkoa.

Kuinka tehdä kotiuttaminen rahansiirrolla
Rahansiirron plussat ja miinukset

Rahansiirron plussat ja miinukset

Plussat

 • Transaktiokulut ovat uskomattoman pieniä
 • Enempää tilejä ei tarvitse avata
 • Käytössä on korkea turvallisuus- ja tietosuojataso
 • Suurin osa online-vedonlyöntitileistä hyväksyy pankkisiirrot
 • Se on melko helppokäyttöinen. Se ei vaadi pelaajilta luottotarkistuksia tai henkilökohtaisia tietoja
 • Tärkein etu on, että kuka tahansa voi käyttää pankkisiirtoja maksujen suorittamiseen

Haittoja

 • Jotkut rahoituslaitokset kieltäytyvät hyväksymästä eSports-vedonlyöntitilien maksuvaihtoehtoa
 • Se ei ole nopein tapa suorittaa verkkomaksu
 • Jotkut pelaajat eivät ehkä käytä pankkitilejään pelien pelaamiseen
 • Kaikilta pelaajilta vaaditaan pankkitili
 • Jotkut pankit voivat kyseenalaistaa suoria siirtoja ja asettaa pelaajan tilin pitoon, kunnes asiakaspalvelun edustaja puhuu käyttäjän kanssa
Rahansiirron plussat ja miinukset
Rahansiirtotilin avausprosessi

Rahansiirtotilin avausprosessi

Koska tilisiirrot tehdään suoraan pankkien ja pankkitilien välillä, ne turvataan turvajärjestelmillä. Pankit käyttävät joitain edistyneimmistä ja tiukimmista salauksista varmistaakseen, että heidän ja asiakkaidensa rahat pysyvät turvassa.

Kuinka perustaa tili

Tilin avaamiseksi pelaajan tulee mennä pankkiin henkilöllisyystodistuksensa kanssa. Se voidaan yleensä tehdä muutamassa minuutissa, ja pelaaja voi käyttää sitä online-vedonlyöntialustoilla. Pelaajan on sitten linkitettävä pankkitilinsä valitsemaansa online-vedonlyöntitiliin rekisteröitymisen jälkeen. Toimenpide on yleensä nopea ja se voidaan suorittaa tietokoneella tai matkapuhelimella.

Maksutavan käyttäminen ilman pankkitiliä ei ole mahdollista. Käyttäjien tulee olla täysi-ikäisiä saadakseen pankin tarvitsemat henkilöllisyystodistukset. Rahansiirtotilillä on muutamia haittoja. Useimmat pankit vaativat käyttäjiä olemaan aktiivisia tietyn ajan. Pelaajien tilit voidaan poistaa, jos ne pysyvät passiivisina pidemmän aikaa. Saadakseen rahansa takaisin heidän on mentävä pankkiin tai soitettava asiakaspalveluun.

Rahansiirtotilin avausprosessi
Rahansiirron asiakastukivaihtoehdot

Rahansiirron asiakastukivaihtoehdot

Useimpien pankkien asiakaspalvelut arvostavat asiakkaita suuresti. Pelaajien on helppo ottaa yhteyttä joko pankkiin tai vedonlyöntitilille. Jos talletus jää väliin, pelaajan tulee ensin soittaa vedonlyöntitilille nähdäkseen, onko hän saanut varat. Jos he eivät tekisi niin, pelaajan on otettava yhteyttä pankkiinsa saadakseen lisätietoja. Kotiutukset voidaan myös pidättää, jos pankki haluaa varmistaa pelaajan henkilöllisyyden. Suurin osa tehtävistä voidaan suorittaa ilman pankkikäyntiä.

Jokaisella pankilla on oma yhteystietonsa. Mutta pelaajan tulee etsiä seuraavaa:

 • Sivuston UKK
 • Sosiaalisen median sivut
 • Tuen sähköposti
 • Soita numeroihin
 • Live-chat
Rahansiirron asiakastukivaihtoehdot