Parhaat ESports Litecoin -talletuksilla

Fiat-valuutan käyttö verkkokaupoissa vaikuttaa melko arkipäiväiseltä. Unohtamatta inflaatiota alentaa sen arvoa ajan myötä. Kryptovaluutat ovat kuitenkin tulevaisuutta, koska niillä ei ole rajoituksia sen suhteen, milloin ja miten niitä käytetään. Vielä parempi, digitaaliset kolikot arvostavat todennäköisemmin. Litecoin (LTC) edustaa myös tulevaisuutta.

Käyttäjät voivat vaihtaa sen ilman välittäjiä. Unohda luottokortit ja pankkisiirrot; LTC on kätevämpi esports-vedonlyönnissä. Joskus perinteiset maksutavat voivat aiheuttaa ongelmia, jos käytät niitä online-vedonvälittäjissä. Jos asut maassa, joka rajoittaa voimakkaasti vedonlyöntiä, harkitse sijoittamista kunnolliseen VPN:ään ja rekisteröidy Litecoin-vedonvälittäjän palveluun (katso top 10 -luettelomme parhaista suosituksista). Näin voit nauttia LTC:n panostamisesta missä tahansa oletkin.

Parhaat ESports Litecoin -talletuksilla
Tietoja Litecoinista

Tietoja Litecoinista

Tammikuussa 2022 Litecoin on markkina-arvoltaan maailman 21. suurin digitaalinen valuutta, jonka hinta on 148,57 dollaria. Siitä on tullut monien krypto-harrastajien perustarpeet kasvavan suosionsa vuoksi. Litecoin on altcoin (vaihtoehtoinen krypto), jonka lanseerasi 13. lokakuuta 2011 Charlie Lee, joka työskenteli Googlella insinöörinä.

Se on johdannainen Bitcoin-koodikannasta, mutta sitä on muokattu useita kertoja. Kuten kaikki muutkin virtuaaliset kolikot, LTC käyttää hajautettua maksuverkkoa, joka ei ole yksityishenkilön tai valtion viranomaisen hallinnassa. Toisin kuin Bitcoin, joka perustuu SHA-256:een, Litecoin käyttää Scrypt-algoritmia proof of work -algoritmina ja sillä on nopeampi lohkon luontinopeus.

Litecoinilla on MIT License, Massachusetts Institute of Technologyn myöntämä ilmainen ohjelmistolisenssi. Sitä voidaan käyttää missä tahansa maailmanlaajuisesti, mikä mahdollistaa peer-to-peer-transaktioiden yksityishenkilöiden, kauppiaiden ja sijoittajien kesken. Nykyään monet vedonvälittäjät hyväksyvät tämän maksutavan esportsissa. Suurempien lohkojensa ansiosta Litecoin-tapahtumat ovat nopeampia ja halvempia.

Käytettäessä a talletusmenetelmä esport-vedonlyöntisivustolla, LTC:n käsittely voi kestää noin 3 minuuttia, kun taas Bitcoinin käsittely kestää noin 6 minuuttia. Bitcoin-verkko on vilkkaampi, ja joidenkin transaktioiden läpivienti voi kestää tunnin. Toisaalta LTC-maksut ovat kymmenesosa Bitcoinin maksuista, mikä tekee siitä paremman vaihtoehdon nopeus- ja budjettitietoisille urheiluvedonlyöjille.

Tietoja Litecoinista
Litecoinin käyttö online-vedonlyöntitoimistoissa

Litecoinin käyttö online-vedonlyöntitoimistoissa

Talletuksesi tulee tulla LTC-lompakosta, vaikka et voi yhdistää sitä suoraan pankkitiliin. Voit kuitenkin rahoittaa lompakkoa toisesta kryptolompakosta tai vaihtoalustalta luottokortilla. Aloita Litecoin esports -vedonlyönti etsimällä vedonvälittäjä, joka tukee tätä digitaalista kolikkoa. Jos epäilet, voit luottaa 10 parhaan Litecoin-vedonvälittäjän joukkoon, joiden läpinäkyvyys, oikeudenmukaisuus ja turvallisuus asiantuntijat ovat varmistaneet.

Kuinka tehdä suora talletus Litecoinilla

Kun olet löytänyt hyvän Litecoinin esports-vedonlyöntisivusto, tilisi rahoittamisen pitäisi olla helppoa. Noudata alla olevia ohjeita.

 1. Kirjaudu sisään eSports-vedonlyöntitilille
 2. Valitse eSport-peli, jossa haluat lyödä vetoa ja napsauta pelaa
 3. Sinut ohjataan talletussivulle
 4. Valitse talletustavaksi kryptovaluutta ja sitten Litecoin
 5. Kirjaudu Litecoin-lompakkoosi ponnahdussivulla
 6. Kirjoita pelikassaasi vedonvälittäjälle siirrettävä summa
 7. Napsauta LTC-lompakossasi lähetyspainiketta
 8. Viimeistele tapahtuma suorittamalla vahvistus näytöllä

Litecoin-siirrot ovat välittömiä, ja sinut ohjataan vahvistussivulle. Saat kuitin maksusta sähköpostiosoitteeseesi. Rahat ovat saatavilla esports-tililläsi, joten voit aloittaa vedonlyönnin heti. Varmista, että tiedät vedonvälittäjän vähimmäistalletussumman ennen talletuksen tekemistä. Litecoinilla ei ole asetettua päivittäistä talletusrajaa. Siksi voit tallettaa minkä tahansa summan niin usein kuin haluat.

Litecoinin käyttö online-vedonlyöntitoimistoissa
Noston tekeminen Litecoinilla

Noston tekeminen Litecoinilla

Koska olet jo käyttänyt Litecoin-maksuvaihtoehtoa e-urheilussa, voit kotiuttaa voittosi nopeasti LTC-lompakkoosi. Tämän voit tehdä älypuhelimellasi, koska Litecoinin parhaat vedonvälittäjät ovat mobiiliystävällisiä. Varmista, että syötät oikean määränpään tai osoitteen, koska tekemäsi siirrot ovat peruuttamattomia. Noudata seuraavia ohjeita siirtääksesi voitot eSports-tililtäsi tällä maksutavalla.

 1. Napsauta vedonvälittäjän sivustolla maksut-osiota
 2. Valitse maksutavaksi Litecoin
 3. Mene LTC-lompakkoosi ja kopioi osoite tai skannaa QR-koodi älypuhelimellasi
 4. Liitä osoite vedonvälittäjän nosto-osioon
 5. Määritä nostettava summa ottaen huomioon vedonvälittäjän vähimmäis- ja enimmäisrajat
 6. Tarkista, ovatko kaikki tiedot oikein, ennen kuin painat lähetä/pyyntö-painiketta
 7. Näyttöön tulee vahvistusviesti

Heti kun esports-palveluntarjoaja vahvistaa pyyntösi, saat varat LTC-lompakkoosi. Voit käyttää sitä verkkomaksuihin tai muuntaa sen fiat-rahaksi tällaisia muunnoksia tukevien vaihtojen kautta. Jälleen Litecoin ei aseta tapahtumarajoja, mutta sinun on noudatettava vedonvälittäjän rajoja. Litecoinin nostojen ei tulisi kestää kahta tuntia kauempaa.

Noston tekeminen Litecoinilla
Litecoinin plussat ja miinukset

Litecoinin plussat ja miinukset

Historiallisesti ihmiset ovat luottaneet siihen, että hallitus laskee liikkeeseen valuuttoja, mutta Litecoin syntyi kaivostoiminnan kautta. Liikkeessä olevien LTC-kolikoiden määrä on kiinteä. Kaivostyöläiset käyttävät laskentatehoa lisätäkseen tapahtumia lohkoketjuun. Lohkoketjupohjaisena virtuaalivaluuttana Litecoinilla on seuraavat edut ja haitat.

Plussat

 • Se tarjoaa joitain nopeimmista digitaalisista tapahtumista
 • Matalat maksut
 • Pitää eSports-vedonlyönnin yksityisenä ja nimettömänä
 • Huippuluokan verkkoturvallisuus
 • Ohittaa maantieteelliset rajoitukset

Haittoja

 • Litecoinin hinta laskee säännöllisesti, kun kryptoteollisuus kärsii takaiskuista
 • Luotettavalta Litecoin-vedonvälittäjältä ei ole helppoa löytää
Litecoinin plussat ja miinukset
Litecoin-tilin avausprosessi

Litecoin-tilin avausprosessi

Teknisesti Litecoinin hankkimiselle ei ole ikärajoituksia. Vakiintuneet kryptopörssit, kuten Coinbase, antavat kuitenkin vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille käyttäjien louhia ja käydä kauppaa LTC:tä. Muut LTC-rahakkeiden ostotavat eivät vaadi käyttäjien olevan yli 18-vuotiaita. Lisäksi et tarvitse pankkitiliä Litecoinin käyttämiseen. Kuten aiemmin mainittiin, Litecoin on saatavilla kryptokaupankäyntialustoilla ja pörsseissä, kuten Binance ja CoinbasePro. Kauppiaat vaihtavat yleensä sekä perinteisiä valuuttoja että muita kryptovaluuttoja Litecoineihin. Kun olet hankkinut LTC:n, voit tallentaa sen LTC-lompakkoon tai usean kolikon lompakkoon.

LTC Walletin määrittäminen

Kun valitset lompakkoa Litecoinien säilyttämiseen, ota huomioon turvallisuus ja mukavuus. Kun rekisteröidyt digitaalisen lompakon tarjoajalle, sinun on annettava:

 • Valtion myöntämä henkilötodistus/ajokortti/passi
 • Sähköpostiosoite
 • Puhelinnumero
 • Syntymäaika
 • Nykyinen osoite
 • Selfie-kuva

Voit määrittää sen tällä yksinkertaisella prosessilla.

1. Lataa lompakkosovellus Google Playsta tai AppStoresta
2. Rekisteröidy matkapuhelinnumerollasi, sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-tililläsi
3. Anna henkilötietosi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi
4. Aseta PIN-koodi ja vahva salasana

Voit myös avata lompakon työpöydältä. Litecoin-lompakkoon rekisteröityminen on ilmaista. Kun kolikot on määritetty, voit helposti pitää, ostaa, myydä tai käyttää kolikoita esports-vedonlyöntiin. Varo kryptohuijauksia, jotka rohkaisevat Litecoinin käyttäjiä sijoittamaan tiettyihin yrityksiin vain, jotta tällaiset järjestelmät suljettaisiin äkillisesti. Huijarit katoavat yleensä huijattuaan hyväuskoisia käyttäjiä.

Litecoin-tilin avausprosessi
Litecoin-asiakastukivaihtoehdot

Litecoin-asiakastukivaihtoehdot

Voit ottaa yhteyttä Litecoin-vaihtoalustaan useilla tavoilla:

 • Sähköposti
 • Online yhteydenottolomake
 • Elävät agentit
 • Sosiaalisen median tuki

Saat nopean vastauksen lähettämällä pyynnöt sähköpostiosoitteeseen, jota käytit rekisteröityessäsi vaihtoalustaan. Yleensä sinun on valittava kysymysluokka. Ole mahdollisimman yksityiskohtainen.

Litecoin-asiakastukivaihtoehdot