Esports-vedonvälittäjät hyväksyvät Dogecoin

Tähän mennessä on selvää, että voit suorittaa maksuja eSports-vedonlyöntisivustoilla kryptovaluutoilla. Kaikki palveluntarjoajat eivät kuitenkaan salli online-eSports-vedonlyöntiä Dogecoinilla. Jos löydät alustan, joka hyväksyy tämän digitaalisen kolikon, tämä opas antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot.

Dogecoinilla on hajautettu järjestelmä, ja sillä ei ole valtion hallintaa. Riippumatta siitä, mistä lyöt vetoa, verkko on sama. Esports-vedonlyönti Dogecoinin kautta pitää online-identiteettisi piilossa, koska sinun ei tarvitse paljastaa todellista henkilöllisyyttäsi rahapelitiliäsi rahoittaessa. Ota selvää kuinka se toimii eSports-vedonlyöntisivustoilta.

Esports-vedonvälittäjät hyväksyvät Dogecoin
Kaikki mitä sinun tulee tietää Dogecoinista

Kaikki mitä sinun tulee tietää Dogecoinista

Dogecoin (DOGE) on Litecoiniin perustuva Luckycoinin avoimen lähdekoodin kryptovaluuttajohdannainen. Sen proof of work -mekanismi käyttää komentosarjatekniikkaa. Kolikon lanseerasivat 6. joulukuuta 2013 kaksi ohjelmistosuunnittelijaa - Portlandissa, Oregonissa asuva IBM-ohjelmoija Billy Markus ja hänen ystävänsä Jackson Palmer, Adobe Inc:n tuotepäällikkö Sydneystä, Australiasta.

Vaikka se alkoi vitsinä, ja siinä oli Shiba Inu -koiran logo, DOGE houkutteli vähitellen massaa ja saavutti yli 85 miljardin dollarin markkina-arvon toukokuuhun 2021 mennessä.

Jackson Palmer halusi pilkata kryptovaluutta hype, ja ihmiset kutsuivat häntä skeptiseksi analyytikkoksi. Hänen twiittinsä saivat paljon positiivista palautetta, kun hän esitteli Dogecoin.comin.

Sillä välin Billy Markus yritti kehittää kryptovaluuttaa, mutta hänen markkinointiponnistelunsa olivat turhia. Hän otti yhteyttä Plameriin ja hyödynsi Dogecoin-kuhinaa myydäkseen ohjelmistoja, jotka ovat nyt aitoja Dogecoineja.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Dogecoinista
Onko Dogecoin suosittu kryptovaluutta?

Onko Dogecoin suosittu kryptovaluutta?

Dogecoin on maailmanlaajuinen kolikko ja sitä voidaan käyttää mm maksutapa uhkapelaamiseen esportissa. Sen kasvava käyttäjäkunta johtuu sen tuottoisista sijoitusmahdollisuuksista. Toisin kuin Bitcoin, Dogecoinilla on tarkoituksellisesti suuri tarjonta. Lähes kaikki kryptoreitit vapaista markkinoista kryptolompakoihin ja pörsseihin tukevat kauppaa DOGE:n kanssa.

Se näyttää olevan suosittu talletusmenetelmä maissa, jotka eivät ole vielä laillistaneet online-uhkapelejä. Anonymiteetin lisäksi DOGE on erittäin salattu, ja todennäköisyys joutua hakkerointiin on minimaalinen.

Dogecoin antaa eSports-vedonlyöjien rahoittaa tilinsä helposti ja nopeasti. Jokaisella kolikolla on tietty arvo, ja esports-vedonlyöjät voivat käyttää niitä vedonlyöntiin suosikki e-urheilupelejä CS:stä: GO, DOTA2, LoL jne.

Onko Dogecoin suosittu kryptovaluutta?
Kuinka tallettaa Dogecoinilla

Kuinka tallettaa Dogecoinilla

Ennen kuin teet talletuksen, tarkista, onko uusia pelaajia bonuskoodit ja muita kampanjoita. Kun olet valmis, noudata näitä ohjeita:

 • Avaa tili eSports-vedonvälittäjälle ja kirjaudu sisään
 • Varmista, että sivusto hyväksyy DOGE:n. Lisäksi Dogecoinin pitäisi näkyä saatavilla olevien maksuvaihtoehtojen luettelossa kassaosiossa.
 • Siirry Talletukset-välilehdelle ja napsauta 'Dogecoin' ensisijaiseksi talletustavaksi
 • Näet uuden ikkunan, jossa voit aloittaa tapahtuman
 • Anna Dogecoin-lompakkosi osoitteesi ja kirjautumistietosi
 • Skannaa esports-operaattorin antama QR-koodi tai kirjoita heidän digitaalisen lompakon osoite
 • Syötä summa, jonka haluat tallettaa DOGEssa. Jotkut sivustot pyytävät sinua määrittämään summan Yhdysvaltain dollareina ja muuttamaan sen DOGEksi
 • Vahvista tapahtuma ja napsauta lähetä
 • Vedonlyöntisaldosi näkyy muutaman minuutin kuluttua

Dogecoinin käyttö Esports-verkkosivustoilla

Dogecoinia louhitaan joka minuutti ja se säilytetään kryptolompakossa. Tätä lompakkoa ei voi yhdistää pankkiin, koska lähes kaikissa maissa ei ole virallisia DOGE:n sääntelykäytäntöjä.

Kun Dogecoin on talletusmenetelmä esportsille, teet ilmaisen siirron esports-vedonvälittäjälle. Jos on maksuja, se riippuu uhkapelisivustosta, mikä on harvinaista. Voit suorittaa minkä tahansa summan DOGE:n kanssa, mutta varmista, että se on operaattorin talletusrajan sisällä.

Kuinka tallettaa Dogecoinilla
Noston tekeminen Dogecoinilla

Noston tekeminen Dogecoinilla

Vaikka Dogecoin-talletukset ovat verrattain nopeampia kuin kotiutukset, nämä kaksi prosessia ovat käytännössä identtisiä. Mutta jokaisella eSports-uhkapelisivustolla on vähimmäis- ja enimmäisnostoraja päivässä, viikossa tai kuukaudessa. Menettely näyttää tältä:

 • Mene esports-vedonvälittäjään ja kirjaudu sisään tilillesi
 • Siirry maksuosioon ja napsauta "Nostot"
 • Valitse Dogecoin kotiutustavaksi
 • Kopioi Dogecoin-lompakkosi osoitteesi ja kirjoita se nostosivulle
 • Syötä maksun summa
 • Paina vahvistuspainiketta ja odota Dogecoinisi saapuvan
Noston tekeminen Dogecoinilla
Dogecoinin noston aikakehys ja maksut

Dogecoinin noston aikakehys ja maksut

Jos mietit, kuinka nopeasti käteisnosto kestää, vastaus on, että se riippuu. Tietysti se on nopeampaa kuin tavalliset pankkitavat, mutta vasta sen jälkeen, kun esports-sivusto on hyväksynyt nostuksesi. Sivustolla voi kestää jopa 48 tuntia kirjautumistietojesi vahvistamiseen.

Lohkoketjujärjestelmässä ei ole viivettä, koska Dogecoin-reskontra käsittelee useita tapahtumia minuutissa. Ihannetapauksessa sinun pitäisi odottaa voitot tilillesi päivässä tai kahdessa.

Hyvä uutinen on, että Dogecoin-järjestelmä ei veloita käsittelymaksuja esports-uhkapelien nostoista. Vedonvälittäjä veloittaa vain kryptojen välisen vaihdon aikana maksun, joka on mitätön.

Dogecoinin noston aikakehys ja maksut
Dogecoinin plussat ja miinukset

Dogecoinin plussat ja miinukset

Valtava kryptoyhteisö tukee DOGEa. Voit lyödä vetoa kolikolla vapaasti, jos maasi on laillistanut online-uhkapelit. Jos vedonlyönti on rajoitettu alueellasi, käytä VPN:ää Dogecoinissa eSports -sivusto. Lue DOGE:n käytön hyvät ja huonot puolet esports-pelaamiseen.

Plussat

 • Helppoa, nopeaa ja turvallista asiointia
 • Täydellinen nimettömyys
 • Ei kaivosrajoituksia
 • Hajautettu vaihto yhteensopivuus
 • Pääsy erityisiin kryptobonuksiin
 • Pelaajat saavat helposti lisää DOGEa voitettuaan vetoja

Haittoja

Vaikka DOGEen sijoittamisella on monia etuja, kolikko näyttää olevan vaikeuksissa muutamien negatiivisten tekijöiden vuoksi.

 • Vaikka se on hauskaa, se ei ole aidosti innovatiivinen
 • Ei syöttökorkkeja
 • Se liittyy pumppu-ja-dump-järjestelmiin
Dogecoinin plussat ja miinukset
Dogecoin-tilin avausprosessi

Dogecoin-tilin avausprosessi

Ensimmäinen askel DOGE:n käyttämiseen online-vedonlyönnissä on kolikoiden ostaminen. Kryptovaluutta ei ole fiat-rahaa, joten et voi millään mennä rahoituslaitokseen ostamaan sitä. Dogecoinien hankintaprosessi tapahtuu verkossa.

Aloita rekisteröitymällä luotettavalle kryptovaihtoalustalle, kuten Binance. Odota, että profiilisi vahvistetaan sähköpostitse. Sitten voit selata saatavilla olevia kryptoja avoimilla markkinoilla ja nähdä, kannattaako DOGE sijoittaa.

On mahdollista ostaa DOGEa kansainvälisesti hyväksytyillä pankki- ja luottokorteilla. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa Bitcoinin, Ethereumin tai Rippelin Dogecoiniin. Kun kolikot ovat valmiita siirrettäväksi, pörssi tallentaa ne lompakkoosi, eikä sinulta veloiteta senttiäkään.

Dogecoin-tilin avausprosessi
Kuinka perustaa digitaalinen Dogecoin-tili

Kuinka perustaa digitaalinen Dogecoin-tili

Sinun on luultavasti luotava lompakko salasanalla, jota käytät verkossa rahoittaessasi eSports-vedonlyöntitiliäsi. Sinun ei tarvitse pankkitiliä tehdäksesi tämän, eikä ikärajaa ole. Digitaalisen lompakon avaamisen vaiheet ovat seuraavat.

 1. Etsi hyvämaineinen ja varmennettu kryptopörssi ja rekisteröidy
 2. Valitse sopiva Dogecoin-lompakko (MultiDoge/full tai Dogecoin Core/light) ja noudata ohjeita sellaisen avaamisessa
 3. Lataa Dogecoin-lompakkosovellus älypuhelimeesi
 4. Avaa sovellus
 5. Valitse käyttämäsi kryptovaluutat ja kirjoita talletusosoite muistiin
 6. Vahvista osoitteesi
Kuinka perustaa digitaalinen Dogecoin-tili
Dogecoinin asiakastuen vaihtoehdot

Dogecoinin asiakastuen vaihtoehdot

Dogecoin-lompakkopalveluntarjoajiin voi ottaa yhteyttä suoraan heidän verkkosivuillaan seuraavilla tavoilla:

 • Live-chat
 • Sähköposti
 • Ohje/UKK-sivu

Yksityiskohtaiset oppaat vastaavat kysymyksiin, kuten krypton käyttöön, hinnoitteluun ja laskutukseen vaihtosivustolla. Sitä vastoin lisensoitu Dogecoin tarjoaa vedonlyöntisivustoja tarjotakseen moitteetonta asiakaspalvelua. Lisäksi tukiosastolla voi olla puhelinlinja varmistaakseen, että kiireelliset asiat ratkaistaan mahdollisimman pian.

Dogecoinin asiakastuen vaihtoehdot