Kryptovaluuttojen käyttö esports-vedonlyöntiin

Crypto Betting

2022-11-10

Kryptovaluutat ovat olleet monien ihmisten huulilla jo jonkin aikaa. Mitä enemmän ihmiset oppivat näistä digitaalisista valuutoista, sitä enemmän he innostuvat käyttämään niitä liike- ja henkilökohtaisissa asioissa. Kuitenkin, kuten mikä tahansa muu hyvä asia, kryptovaluuttojen vedonlyönti niillä on pimeä puolensa, varsinkin kun niitä käytetään eSports-vedonlyöntiin. 

Kryptovaluuttojen käyttö esports-vedonlyöntiin

Vedonlyöntiharrastajille, jotka harkitsevat siirtymistä fiat-valuutoista, on tärkeää ymmärtää näiden digitaalisten kolikoiden pelaamisen edut ja haitat. Onneksi tämä on tämän artikkelin ydin.

Kryptovaluutoilla pelaamisen plussat

Yksityisyys

Online-vedonlyönnin harrastajat tietävät, että maksuvaihtoehtoja on yleensä kunnollinen valikoima pankki- ja luottokorteista e-lompakoihin ja prepaid-kortteihin. Eräs erottuva ongelma, jota nämä maksutavat eivät kuitenkaan voi taata, on täydellinen nimettömyys tai yksityisyys. Toisin sanoen pelaajien täytyy paljastaa joitain henkilötietoja käyttäessään näitä talletusmenetelmiä

Oletetaan esimerkiksi, että käyttäjä ei jaa tietojaan pelintarjoajan kanssa (kuten e-lompakoiden tapauksessa). Siinä tapauksessa heidän on jaettava ainakin osa henkilökohtaisista/taloudellisista tiedoistaan välittäjille tai kolmansille osapuolille.

Kryptovaluutoilla kaikki tapahtumat pysyvät anonyymeinä. Yksityisyystaso, jonka eSports-vetäjät ja muut online-pelaajat saavat käyttäessään Bitcoin, Ethereum, Litecoin tai mikä tahansa muu krypto on yksinkertaisesti vertaansa vailla. Niiden maiden asukkaat, joissa rahapelit ovat kiellettyjä, suosivat kryptovaluuttoja varmistaakseen, että heidän verkkotoimintaansa ei voida jäljittää.

Nopeat kaupat

Kaikki vedonlyöjät haluavat tallettaa eSports-vedonlyöntitililleen välittömästi ja aloittaa vedonlyönnin välittömästi. Loppujen lopuksi tämä on syy, miksi ihmiset kirjautuvat urheiluvedonlyöntiin ja muille online-uhkapelialustoille. Tästä syystä voi olla erittäin turhauttavaa joutua odottamaan vedonlyöntiä vain siksi, että talletusta ei ole käsitelty. 

Vaikka useimmat maksutavat ovat nopeita, kryptotapahtumat ovat välittömiä. Lisäksi kolmannet osapuolet eivät ole mukana kryptomaksujen käsittelyssä, kuten luottokorttien ja e-lompakoiden tapauksessa. Tämä lyhentää kaupankäyntiaikaa.

Lisääntynyt turvallisuus

Suurin osa eSports-vedonlyöntisivustot ottavat turvallisuuden niin vakavasti, että he investoivat voimakkaasti vankoihin SSL-salaustekniikoihin varmistaakseen, että asiakkaiden taloustiedot ovat avaimen ja lukituksen alla. Kryptovaluutat vievät kuitenkin tietoturvan aivan uudelle tasolle käyttämällä SSL-salausta parempia lohkoketjuteknologiaa.

Ei sijaintirajoituksia

Jotkin maksuratkaisut rajoittavat tapahtumat eSports-vedonlyöntisivustoille tietyillä lainkäyttöalueilla tai maissa. Joissakin tapauksissa rahapelialusta ei välttämättä tue maassa käytettyjä maksuvaihtoehtoja tai valuuttaa. 

Lisäksi on maita, joissa online-vedonlyönti ja uhkapelit ovat yleisesti kiellettyjä, vaikka offshore-uhkapelialusta sallisi silti pelaajia näistä maista. Kryptovaluutoilla vedonlyönti antaa pelaajille mahdollisuuden kiertää kaikki nämä rajoitukset, mikä antaa heille mahdollisuuden panostaa sijainnista riippumatta.

Erikoisbonukset ja promootiot

monet eSport-vedonlyöntisivustot tarjoavat bonuksia ja tarjouksia on suunnattu erityisesti kryptovaluutoilla talletuksia tekeville pelaajille. Vaikka nämä herkut vaihtelevat urheiluvedonlyönnistä riippuen, yksi vakio on se, että vedonlyöjien on käytettävä kryptovaluuttaa saadakseen nämä bonukset. 

Tämä rohkaisee pelaajia omaksumaan digitaaliset valuutat, kun maailma vähitellen siirtyy pois fiat-valuutoista. Yksi tärkeimmistä eSport-vedonlyöntivinkeistä on kuitenkin se, että vedonlyöjien on tarkistettava näiden bonusten ja promootioiden ehdot.

Haittoja

Arvon vaihtelu/volatiliteetti

Kryptovaluuttamarkkinat ovat epävakaat, mikä tarkoittaa, että minkä tahansa krypton hinta voi muuttua merkittävästi kumpaankin suuntaan ilman varoitusta. Vedonlyöjä voi esimerkiksi muuntaa 200 dollarinsa Bitcoiniksi ja tallettaa rahat eSport-vedonlyöntitililleen, mutta huomaa, että Bitcoinin arvo on laskenut, kun hän nostaa myöhemmin. 

Tässä tapauksessa vedonlyöjä joutuu kärsimään tappion. Tietysti se voisi mennä toisin päin ja tuottaa voittoa, mutta tosiasia on, että kryptot ovat epävakaita.

Vähän tai ei ollenkaan hallituksen valvontaa

Kryptovaluuttamarkkinat eivät toimi minkään viranomaisen tai hallituksen säätelyn alaisina. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on hyvin vähän vaihtoehtoja, joiden puoleen kääntyä, jos heillä on ongelmia rahansa kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kryptovaluuttojen eSport-vedonlyöntisivustot toimisivat ilman lisenssiä. 

Tietenkin hyvä osa niistä on lisensoituja ja säänneltyjä. Luvattomatkin voivat silti olla aitoja, vain että vedonlyöjät eivät halua jättää mitään sattuman varaan.

Ei Take Backeja

Kun vedonlyöjä on lähettänyt varoja kryptovaluuttalompakkoonsa, se on poissa. Jos rahat lähetetään väärään osoitteeseen, siitä ei voi vedota. Tämä on yksi alue, jolla maksutavat, kuten PayPal ja luottokortit, ohittavat kryptomaksut. 

Siksi pelaajien on oltava erityisen varovaisia pelatessaan kryptoilla. Lompakon osoitteet on tallennettava tarkasti.

Käärimistä

Kryptovaluutta on edennyt pitkän tien ensiesiintymisensä jälkeen vuonna 2009. Kyllä, pelintarjoajat tekevät rahaa, ja yhä useammat sivustot hyväksyvät kryptoja, joten palveluntarjoajat siirtävät hitaasti mutta varmasti huomionsa siihen, mitä heidän asiakkaat haluavat eniten. Ja vaikka kryptovaluutoilla on sekä etuja että haittoja, entinen tekee niistä houkuttelevia pelaajille.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset

Kasinokampanja

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Pelaa
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:Hanki 100 € talletusbonuksesi

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close