Mihin eSports-nimikkeisiin kannattaa panostaa

E-urheilu

2023-02-02

Ethan Tremblay

Esports-maailma laajenee päivittäin, kun yhä useammat ihmiset katsovat pelejä ja osallistuvat niihin. Esports-tapahtumien laajentumisen vuoksi toinen yritys on kuitenkin sopeutunut pysymään viimeisimpien trendien mukana. Esports-vedonlyönti on juuri ollut saatavilla vedonlyöntialalla, joten innokkaat pelaajat, pelaajat ja vedonlyöjät voivat ansaita rahaa suosikkitapahtumiltaan. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan käsiäsi esports-vedonlyönnissä, seuraava on luettelo parhaista eSporteista, jotka ovat tällä hetkellä suosituimpia tällä alalla.

Mihin eSports-nimikkeisiin kannattaa panostaa

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Ilman epäilystäkään siitä, että CS:GO on yksi parhaista eSporteista, johon voit panostaa. Tämän FPS:n pelaajat etsivät virtuaalista kunniaa tällä verkkomoninpeliampujaareenalla. Vuoden 2012 julkaisustaan lähtien GS: GO on tarjonnut pelaajille tuntikausia hauskaa.

Sillä on suurimmat aseiden ihon eSports-markkinat, ja se saa säännöllisesti parannuksia korjaustiedostojen kautta. On vuosittaisia suuria turnauksia kuten IEM Katowice, ESL One Rio de Janeiro, DreamHack Anaheim ja ESL One Cologne.

Näiden turnausten palkintopotit ylittävät jatkuvasti miljoona dollaria ja houkuttelevat yli miljoonan ihmisen väkeä. Ei ole yllätys, että Counter-Strike: Global Offensive on ollut niin menestyvä. Vuodenajat eivät lopu; siksi hauskuus jatkuu ympäri vuoden.

League of Legends (LoL)

Yksi monista syistä League of Legends (LoL) on noussut yhdeksi maailman parhaista eSporteista on sen vauhti uhkapeliteollisuudelle. Vaikka se on Aasian suosituin, sillä on yli kahdeksan miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Virallisen LoL eSports Leaguen palkintorahasto on 80 miljoonan dollarin arvoinen.

Velvollisuuden kutsu

Call of Duty on jatkuvasti korkealla eSports-vedonlyönnissä jolla voi lyödä vetoa. Noin 20 vuotta sitten tapahtuneen julkaisunsa jälkeen tämä peli on kerännyt uskomattoman fanikunnan. Kukaan ei tuolloin voinut kuvitella valtavaa menestystä, jonka tämä otsikko lopulta nauttisi.

Pelistä on tähän mennessä jaettu yli 400 miljoonaa kopiota. Kilpailun taso ammattilaisten eSports-turnauksissa on kuitenkin ennennäkemätön.

Kiinnostus kilpailevaa moninpeliä kohtaan alkoi Call of Duty 4: Modern Warfaresta ja on vain kasvanut sen jälkeen. Pelin kehittäjä Activision on julkaissut 12 joukkueen Call of Duty Leaguen, joka on mallinnettu suositun Overwatch Leaguen mukaan.

Rohkea

Vuonna 2020 julkaistu Riot Gamesin Valorant, ensimmäisen persoonan sankariampuja, nousi pian suosioon etenkin eSports-vedonlyönnissä. VALORANT Champions Tour on sarja turnauksia, joissa on kolme tasoa: VALORANT Challengers, VALORANT Masters ja VALORANT Champions.

Tällä hetkellä kehitteillä on vain mobiiliversio Valorantista, Riot Gamesin suosituimmista eSports-peleistä panostusalustasta. Koska se keskittyy mobiilipelaajiin, tämän pelin odotetaan säilyttävän tai lisäävän asemaansa markkinajohtajana eSports-vedonlyönnissä.

DotA 2

Mitä tulee parhaisiin vetoaviin eSportseihin, Dota 2 on sijalla kaksi useimmilla sivustoilla. Koko palkintopotti erottaa tämän pelin kilpailijoistaan eSports-markkinoilla. Mutta tarjolla on laaja valikoima palkintoja tilastasi riippuen. Valtavan palkintopotin voivat suurelta osin rahoittaa fanit, jotka ostavat pelin sisäisen taistelupassin.

Kokoelmassa on laaja valikoima sisältöä, kuten pelattavia hahmoja, skinejä, haasteita ja paljon muuta. Palkintorahat muodostavat 25 % kokoelmasta, ja se on ollut yli 34 miljoonaa dollaria viime vuosina.

Fortnite

Keskustelussa on otettava huomioon muutama näkökohta Fortniten elinkelpoisuus eSportina. Parhaat Fortnite-pelaajat ovat ansainneet enemmän rahaa kuin missään muussa uudessa eSportissa.

Enemmän ihmisiä on voittanut rahaa Fortnitessa kuin missään muussa eSportissa. Yli 250 miljoonaa pelaajaa on rekisteröitynyt peliin kaikilla alustoilla.

StarCraft II

Tämä strategiapeli on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Iästä huolimatta, StarCraft II on säilyttänyt suosionsa eSports-skenessä yhtenä suosituimmista esport-vedonlyönnistä. Sitä esitetään harvoin televisiossa, ja suurin osa sen pelaajista on Etelä-Koreasta. ESL Pro Tour Starcraft II -palkinto on yli 4 miljoonaa dollaria. Sen valtava suosio johtuu siitä, että se vetää suuren määrän vedonlyöjiä ympäri maailmaa.

Lopulliset ajatukset

Muut e-urheilulajit, kuten Apex Legends, Battle Royale -peli, kasvavat. Näiden pelien suosio on kasvanut monista lähtien online-eSports-vedonlyöntisivustot sisällyttää ne alustoilleen.

eSports voi olla hauska tapa ansaita rahaa, ja sen osallistumista olympialaisiin on tutkittu. Yllä olevat ovat parhaita eSports-lajeja, joihin voit panostaa. Jotkut ovat suosittuja, koska ne ovat olleet olemassa pitkään, kun taas toiset ovat suosittuja, koska ne ovat hyviä. Nämä eSport-kilpailut lisäävät jotain tärkeää perinteiseen pelikäyttäytymiseen, mikä mahdollistaa rahan ansaitsemisen eSports-vedonlyönnillä.

Tuoreimmat uutiset

Fortnite-vedonlyönnin perusteet
2023-03-30

Fortnite-vedonlyönnin perusteet

Uutiset