bwin vedonvälittäjän arvostelu

bwinResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
Bonus100 % talletusbonus 200 euroon asti
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
bwin is not available in your country. Please try:
Amelia Tan
ReviewerAmelia TanReviewer
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserEeva VirtanenLocaliser
Bonukset

Bonukset

Useimmat ammattilaisvedonlyöjät muistavat vedonlyöntisivustot anteliaisuudestaan bonuksissa ja promootioissa. bwin tietää tämän erittäin hyvin ja tekee paljon pitääkseen bonus- ja kampanjasivunsa ajan tasalla. Vierailijat voivat nauttia tavallisista bonuksista, mukaan lukien talletusbonukset, bonuskoodit, tervetuliaisbonukset uusille asiakkaille ja vedonlyöntibonukset. Erityisesti esports-osion FreeBets antaa pelaajille mahdollisuuden lyödä vetoa parhaista turnauksista ja liigoista ilmaiseksi ja samalla mahdollisuus voittoon. Sillä ei ole väliä, oletko asettanut yksittäis- vai monivedon. mahdollisuutesi voittaa suuria voittoja bwin-alustalla ovat korkeat näillä fantastisilla tarjouksilla. Uudet asiakkaat voivat esimerkiksi voittaa panoksensa tai saada jopa 100 € takaisin FreeBetina. Tällä tervetuliaisbonuksella on 30 päivän voimassaoloaika.

Muita ainutlaatuisia bonuspaketteja uskollisille asiakkaille ovat bwin cashback, bwin viikoittaiset bonukset ja bwin-tarjouskoodit.

Tarkista tarjoussivulta päivityksiä kampanjoista.

TalletusbonusTalletusbonus
Pelit

Pelit

Esports-vedonlyönnin markkinajohtajana bwin on kehittänyt kattavan verkkosivuston, jossa on helppo ohjata, jännittävä synkkä teema ja monia vedonlyöntimarkkinoita vedonlyöjille. Vierailijat, jotka haluavat lyödä vetoa videopeleistä, pääsevät esports-välilehden esports-osioon, joka ohjaa sinut esports-sivulle. Vasemmassa paneelissa näkyvät kaikki korotetut turnaukset ja ottelut. Nämä ovat parhaat e-urheilutapahtumat bwin-alustalla, mikä helpottaa vedonlyöjien työtä. Keskiosasta pelaajat voivat löytää luettelon kaikista e-urheilulajeista.

Esportsissa bwin tarjoaa joitain tunnettuja videopelejä ja muita klassikkopelejä ympäri vuoden, kuten:

 • League of Legends
 • Vastaisku
 • Velvollisuuden kutsu
 • Hearthstone
 • Overwatch
 • Kaksi viikkoa

Mutta se on vain puolet piirakasta. Esports-vedonlyönnissä bwinissä on lisäksi useita erilaisia videopelien vedonlyöntimarkkinoita, joista valita. Ne sisältävät:

 • Kartat voittivat
 • Kartat yhteensä
 • Lopullinen Voittaja
 • Oikea pistemäärä
 • Yli alle
 • 1. veri
 • Ensimmäinen, joka saavuttaa 10 tappoa
 • Jumalan kaltainen putki

Huomaa, että jotkut näistä liigoista ja turnauksista järjestetään vain kausiluonteisesti. Bwin esports -vedonlyöntisivustolla ei kuitenkaan koskaan voi puuttua vedonlyöjien tarpeisiin jotain kiinnostavaa.

Ohjelmisto

Tarjotakseen asiakkailleen laajan valikoiman pelejä, bwin tekee yhteistyötä alan johtavien ohjelmistokehityksen kanssa. Ohjelmistojen osalta sellaiset nimet kuin ovat suosituimpia nykyaikaisten ominaisuuksiensa ja korkealaatuisten peliensä ansiosta.

+8
+6
Sulje
Maksut

Maksut

Palvelussa bwin on saatavilla laaja valikoima maksutapoja eSports-vedonlyöjien tarpeisiin. Ne tarjoavat turvallisia talletusmenetelmiä, kuten Bank transfer, MasterCard, PayPal, Visa, ePay varmistaakseen, että voit helposti lisätä varoja tilillesi. Lisäksi bwin tarjoaa useita luotettavia kotiutustapoja, jotka tekevät voitoistasi helppoa.

Talletukset

Teknologia on tehnyt sen niin, että vedonlyöjät ympäri maailmaa voivat tehdä maksutapahtumia bwin-alustalla monien eri maksutapojen avulla. Maksutavoilla on vaihtelevat minimi- ja maksimitalletus- ja kotiutusrajat. Iso-Britannian asiakkaille maksimitalletus on kuitenkin rajoitettu 2 000 puntaa kaikissa maksutavoissa. Sivustolla käytettävissä olevat talletustavat ovat:

 • PaySafe-kortti
 • Visa-kortti
 • Master Card
 • Pankkisiirto
 • Skrill
 • Delta
 • ClickandBuy-kortti
 • Nopea pankkisiirto
 • Neteller

Nämä menetelmät tarjoavat välittömiä talletuksia paitsi nopeita pankkisiirtoja ja pankkisiirtoja, joiden heijastuminen voi kestää useita päiviä. Tämä ei tarkoita, etteivätkö jotkut vedonlyöjät joutuisi kohtaamaan haasteita talletusmenetelmillään. Tämä voi johtua riittämättömistä varoista tai lukitusta kortista, jolloin pelaajan on otettava yhteyttä pankkiinsa. Talletus voidaan myös hylätä oikeussuojan vuoksi, jos et ole sallinut tällaisia tapahtumia kortillasi. Lisäapua tarvitsevat lyönnit voivat ottaa yhteyttä bwinin asiakaspalvelutiimiin minä päivänä tahansa normaaleina aukioloaikoina.

Nostot

Ihannetapauksessa bwin-alusta maksaa vedonlyöjille heidän haluamallaan talletusmenetelmällä. Se on tehnyt tahratonta työtä maksujen ja tapahtumien nopeuttamisessa. Vaikka joissakin bwin esports -vedonlyönnin maksutavoissa on välitön nosto, toisilla voi kestää kauemmin – jopa 5 arkipäivää, ennen kuin ne näkyvät vedonlyöjän tilillä.

Yllä olevassa talletusosiossa lueteltujen perinteisten maksutapojen lisäksi muita maksutapoja ovat EPS, GiroPay, Kalixa, ApplePay ja Maestro. Vetäjät voivat tehdä miniminostoksi 10 €, kun taas enimmäissumma vaihtelee menetelmän mukaan. Vedonlyöjät voivat myös muuttaa tai peruuttaa kotiutuksia ennen hyväksyntää käytetystä menetelmästä riippuen. Bonusvaroja käytettäessä vedonlyöjien tulee kuitenkin täyttää kierrätys- ja bonusvaatimukset ennen kuin kotiutukset hyväksytään.

Luottamus ja turvallisuus

Luottamus ja turvallisuus

bwin tekee ylimääräisiä ponnisteluja käyttäjiensä turvallisuuden suhteen. Palveluntarjoaja noudattaa kaikkia tiukkoja sääntöjä ja ohjeita turvalliseen ja vastuulliseen online-pelaamiseen. bwin on hyvämaineisten peliviranomaisten lisensoima ja sääntelemä, mikä auttaa varmistamaan, että palveluntarjoaja toimii oikeudenmukaisesti ja avoimesti.

Turvallisuus

bwin on muun muassa Gibraltar Regulatory Authorityn, UK Gambling Commissionin, Malta Gaming Authorityn ja Kahnawake Gaming Commissionin lisensoima ja sääntelemä. Kaikkien online-vedonlyöntisivustojen parhaan käyttökokemuksen on varmistettava käyttäjien turvallisuus. bwin tarkastaa tapahtumat perusteellisesti identiteettivarkauksien ja petosten estämiseksi. Tämä paras esport-vedonlyöntivälittäjä tekee yhteistyötä myös kolmannen osapuolen yritysten kanssa henkilöllisyyden vahvistamiseksi ja tietoturvan arvioimiseksi. Maksujärjestelmä on testattu ja suojattu VeriSignin, luotettavan online-tietoturvaohjelmistojen toimittajan, salaustekniikalla.

Bwin.com-sivustolla vedonlyönti ei ole vain yrityksen voittoa ja rahaa. Vedonlyönnissä on yksityiskohtaiset säännöt turvallisesta ja vastuullisesta pelaamisesta, jotta vedonlyönti pysyy hauskana ja ikimuistoisena. Sivusto käyttää_Vaihda vedonlyöjäksi'_ turvallisempi uhkapelistrategia pelaajien suojelemiseksi. Tämä koskee työkaluja, kuten Talletusrajat, aikakatkaisu- tai viilennysaika ja itsesulku.

Jotkut vedonlyöjät eivät ehkä pääse käyttämään bwin-alustaa. Tämä voi johtua toimivallan rajoituksista. Tietyt maat eivät pääse käyttämään tämän vedonvälittäjän palveluja uhkapeliä koskevien lakien ja kulttuurin vuoksi. Tämän maan vedonlyöjät voivat käyttää Isossa-Britanniassa sijaitsevia VPN-verkkoja päästäkseen online-pelivedonlyöntiin bwinillä. Maat sisältävät:

 • Argentiina
 • Kolumbia
 • Suomi
 • Bolivia
 • Yhdysvallat
 • Kiina
 • Armenia
 • Serbia
 • Brasilia
 • Peru
 • Pyhä Martin
 • Australia

Vastuullinen Pelaaminen

Mitä tulee eSportsiin, bwin asettaa etusijalle eettisen pelaamisen rohkaisemisen ja erilaisten resurssien tarjoamisen auttaakseen vedonlyöjien vetoa vastuullisesti. Vieraile seuraavilla sivustoilla saadaksesi lisää resursseja vastuullisesta pelaamisesta ja riippuvuuden hoidosta: * GamCare * Gamble Aware * Anonymous pelaajat

Noin

Noin

Kun bwin rantautui vuonna 1997, nykyinen online-uhkapelimeri oli vain lampi. Joten kun yritys lanseerasi online-uhkapelisivustonsa, ei kestänyt kauan ennen kuin bwin saisi maailmanlaajuista suosiota. Alun perin betandwin-nimellä tunnettu bwin.com laajensi toimintaansa ja kehitti brändiään tekemällä keskeisiä yritysostoja. Se on kasvanut erittäin kuvaavaksi, korkealaatuiseksi ja toimivaksi kodiksi pelaajille. Yrityksen keskeinen kohokohta oli vuosi 2010, jolloin organisaatio sai ensimmäisen ranskankielisen rahapeliluvan, mikä osoitti, kuinka luotettava vedonvälittäjä on. Brittiläisen GVC Groupin omistama yritys (uudelleenbrändi joulukuussa 2020 Entainiksi**)** Nyt sillä on paikallisia ja kansainvälisiä lisenssejä useilta sääntelyelimiltä. bwin toimii yli 20 lainkäyttöalueella viidellä mantereella.

Tunnetun brändinä bwinin esport-vedonlyönti ei petä pelaajia. Pelaajat voivat toivoa terveellistä mukaansatempaavaa kokemusta, nauttia useiden miljoonien palkintopoteista ja useista houkuttelevista turnauksista ja panostaa valtaviin kertoimiin. Jos CS: Go, DOTA 2 ja Overwatch ovat sinulle tuttuja, voit odottaa vaikuttavia kertoimia monipuolisella markkinatarjouksella.

Ei joka päivä tule esports-vedonvälittäjän luo, jolla on yli 20 miljoonaa kuukausittaista kävijää, nettovarallisuus yli 15 miljardia dollaria ja vakaa suunnitelma kaksinkertaistaa tämä kapasiteetti vuoteen 2023 mennessä. Se on selvä osoitus vakavasta esports-vedonlyöntisivustosta. Vuoden 2011 fuusio PartyGamingin kanssa varmisti bwinin aseman maailman suurimpana julkisesti noteerattavana online-pelisivustona.

Mutta se ei ole tämän e-pelialustan vaikuttavin osa. Valtava e-urheilulajivalikoima ja suotuisa vedonlyöntimarkkinoiden kokoelma ovat saaneet bwinin olemaan online-uhkapelien kärkiehdokas. Punterit löytävät parhaat kertoimet peleille, kuten DOTA 2, Overwatch, Counter-Strike ja League of Legends. Tämä luotettava vedonvälittäjä tarjoaa nämä ominaisuudet välittömässä pelissä ja ladattavan mobiilisovelluksen kautta.

bwin on suosittu nimi uhkapeliyhteisössä. Ei ihme, että vedonvälittäjä tekee yhteistyötä tunnustettujen tahojen ja virastojen kanssa varmistaakseen reilun pelin ja parhaat kertoimet vedonlyöjille. bwin on myös kannattanut vastuullista pelaamista, mikä näkyy vedonlyöjien saatavilla olevien turvallisten rahapelityökalujen määrässä. Panosta vastuullisesti.

Miljoonan dollarin kysymys on, kuinka syvällinen tietosi e-urheilusta on? Lue lisää saadaksesi lisätietoja esports-vedonlyönnistä bwinissä.

Tiiviitä faktoja

Perustamisvuosi: 1998

Tili

Tilin luominen palvelussa bwin on hämmästyttävän helppoa. Nauti eSports-peleistä ja -turnauksista vierailemalla heidän verkkosivustollaan, täyttämällä rekisteröintilomake ja aloittamalla!

Tuki

Jos sinulla on ongelmia eSportsiin liittyvän ongelman kanssa, palvelun bwin asiakaspalvelu on valmiina auttamaan. Palveluntarjoajan henkilökunta voi vastata kysymyksiisi ja auttaa sinua välittömästi.

Vinkit

 • Seuraa eSports-maailman ajankohtaisia tapahtumia ja trendejä. Jos haluat tietää, milloin suosikkijoukkueesi ja -pelaajasi osallistuvat tuleviin turnauksiin ja tapahtumiin, seuraa niitä sosiaalisessa mediassa. * Ota kaikki irti bonuksista ja erikoistarjouksista. Johtavana pelipalveluna bwin tarjoaa usein uusille ja palaaville käyttäjille erikoisbonuksia. Löydät uusimmat tarjoukset katsomalla palvelun bwin tarjoussivulta. * Hallitse rahojasi vastuullisesti. Budjetin laatiminen ja siitä pitäminen voi estää sinua menettämästä enemmän rahaa kuin sinulla on varaa. * Saat tietoa etkä jää paitsi viimeisimmistä uutisista. Jotta voit parantaa mahdollisuuksia voittaa vedon bwin -palvelussa, on suositeltavaa tehdä tutkimusta mukana olevista joukkueista ja pelaajista sekä heidän viimeaikaisista suoritustilastoistaan. * Tarkista aina bwin :n kertoimet ennen vedon asettamista. Pysy ajan tasalla uusimpien kertoimien, markkinoiden ja ominaisuuksien kanssa on tärkeää, jos haluat saada kaiken irti eSports-vedoistasi.

Kampanjat & Tarjoukset

Uudet ja nykyiset eSports-vedonlyöjät voivat hyötyä laajasta valikoimasta bwin tarjouksia ja bonuksia. Voit vauhdittaa eSports-vedonlyöntiäsi tarttumalla joihinkin mielenkiintoisiin tarjouksiin, joita tarjoaa bwin – erityisesti niistä, joilla on hyvät ehdot.