22BET vedonvälittäjän arvostelu - Pelit

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusJopa 600 dollaria
Suuri peli
Lunasta bonuksesi
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Suuri peli
22BET
Jopa 600 dollaria
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi
Pelit

Pelit

22Bet eSports -galleria on alansa parhaiden joukossa. Se tarjoaa laajan valikoiman ja laadukkaita eSports-pelejä, jotka simuloivat kaikenlaisia valtavirtapelejä, mukaan lukien käsipallo, jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo, koripallo ja niin edelleen.

22Betin hallitsevat ampujat ovat kuitenkin ensimmäisen persoonan räiskintäpelejä ja moninpelit. 22Betin kattavuus on vaihtelevaa ja parhaan mahdollisen kattavuuden tarjoamista eSports-pelaajille.

League of Legends (LoL)

League of Legends on yksi suosituimmista eSports-peleistä. Epäilemättä 22Bets antaa sille sen ansaitseman kattavuuden. Pelaajilla on paljon erikoismarkkinoita ja keskimääräistä korkeammat vedonlyöntikertoimet. On myös syytä huomata, että pelaajilla on mahdollisuus lyödä vetoa kaikista otteluista ennen niiden alkua, mutta myös reaaliajassa.

22Betin verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta LOL-pelaajat pääsevät kansainvälisiin turnauksiin sekä otteluihin, jotka pelataan erityisalueilla. Eurooppalainen LEC, eteläkorealainen LCK ja eurooppalainen LEC ovat 22Bet LOL:n eniten pelattujen pelien listan kärjessä.

Vastaisku maailmanlaajuinen hyökkäys

Counter-Strike: Global Offensive, CSGO, on yksi seuratuimmista ensimmäisen persoonan ammuntapeleistä. 22Betin CSGO-pelaajilla on yleensä runsaasti vaihtoehtoja vedonlyöntimarkkinoiden lisäksi. Ensinnäkin pelaajat voivat lyödä vetoa otteluiden tai sarjojen suorista voittajista. Sen lisäksi, että 22Betillä on kourallinen erikoismarkkinoita, se kattaa myös joukon suuria turnauksia heti, kun ne tulevat saataville.

Dota 2

Dota 2 on yksi pelatuimmista peleistä klo 22Bet. Tämän pelin suosioon vaikuttaa suuresti se, että se tarjoaa yhden korkeimmista hinnoista. Lisäksi 22Bet ei rajoita tarjontaansa lippulaivaturnauksiin, vaan myös pieniin turnauksiin.

Tässä käsitellyt vedonlyöntimarkkinat vaihtelevat arkipäivän kartta- ja sarjavoittajista avaintavoitteisiin liittyviin vedonlyöntiin. Pelaajat esimerkiksi rakastavat sitä, että he voivat lyödä vetoa kriittisissä tapahtumissa, kuten ensimmäisenä joukkueen murtautuessa vastustajan tukikohtaan ja muille erikoismarkkinoille.

Rakettiliiga

Rakettiliiga on toinen suosittu eSports-vedonlyöntivaihtoehto. Tämä peli eroaa erityisesti muista peleistä, koska siinä yhdistyvät klassiset jalkapalloelementit äärimmäiseen autotoimintaan. Tämä tekee Rocket League -peleistä parhaan valinnan vedonlyöjien keskuudessa sen tarjoaman adrenaliinin vuoksi. Myös vedonlyöntikertoimet ovat varsin antelias.

Näiden neljän lisäksi 22Betin virallisella verkkosivustolla on muita vaihtoehtoja. Uudet pelaajat voivat aina aloittaa matkansa pelaamalla suosituimpia pelejä. Asuttu eSports-osio tarjoaa kuitenkin paljon enemmän.

1xBet:Jopa 1500 € + 150 ilmaiskierrosta
Lunasta bonuksesi
22BET
22BET:Jopa 600 dollaria
Loot.bet
Loot.bet:100€ talletusbonus

Älä jää paitsi näistä bonustarjouksista

1xBet
1xBet
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi1xBet arvostelu
22BET
22BET
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Lunasta bonuksesi22BET arvostelu
Loot.bet
Loot.bet
100€ talletusbonus
Talletustavat
SkrillMasterCardVisaTrustlyNeteller
Lunasta bonuksesiLoot.bet arvostelu
Close